Beginnerstraining zaterdag 7 september

Zaterdag 7 september organiseren we bij de Flying Boetoe een beginners training voor onze leden die beginnende motorcrossers zijn.

Zaterdag 7 september organiseren we bij de Flying Boetoe een beginners training voor onze leden die beginnende motorcrossers zijn. Dit zal gebeuren onder leiding van onze jeugdtrainer en KNMV-trainer Jilles Bakker. We mogen vanaf 16:20 gebruik maken van de crossbaan en gaan hier werken aan de basis, zodat je na afloop met meer vertrouwen rond durft te gaan. Er is plek voor 8 deelnemers bij deze training.

Aanmelden voor deze training kan via jeugdtrainer@flyingboetoe.nl, vermeld hierin de volgende gegevens: je naam, screenshot van je licentie, cilinderinhoud van je motor en waar je tijdens het trainen tegen aanloopt. 

Aan deelname van deze training zitten wel een paar voorwaarden:

  • Je bent in het bezit van een geldige (groen balkje) KNMV Motorcrossbasis sportlicentie.
  • Je bent lid van de club, (ben je dit nog niet, het kost maar een 10,- om dat wel te worden).
  • Je rijdt op een motor met 125cc of meer
  • Je neemt een hulpje mee.

De kosten voor deze training bedragen €20,- per deelnemer, contant te voldoen bij aanvang voor de training. We verzamelen om 16.00u bij de kantine en gaan om 16.20u de baan in. Vooraf is er mogelijkheid tot trainen, zolang je in het bezit bent van een trainingspas of een dagpas hebt aangeschaft. Maar train je niet te moe, we gaan een uur los op een zware baan!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op via bovenstaand e-mailadres.

Dagpas bestellen

Geen lid, wel trainen? Dan heb je een dagpas nodig en kun je eenmalig trainen. Een dagpas kan alleen digitaal worden aangevraagd en betaald. Zorg dat je dit regelt, voordat je komt trainen.

Dagpas bestellen